fredag den 1. juli 2011

Sidste møde inden sommerferien

Så fik troppen afholdt deres sidste spejdermøde. Det foregik med bål, snobrød og grill kylling. Det så yderst delikat ud, da gruppelederen kiggede forbi. Hvis det ikke lige havde været for den mørbrad han havde kastet inde bords til middagstid, havde det været et velkommen måltid.

Men i dag var det også dagen hvor gruppelederen kunne få lov at dele årsstjerner ud. Det er ikke hver dag at man får lov at dele 10 og 25 års stjerner ud. Jeg synes faktisk at det er helt vildt at vi har spejdere som har været i Rødovre gruppe mere end 10 år. Det må vel et eller andet sted betyder at de kan lide at være og synes at være spejder i Rødovre gruppe er ret fedt.

Jeg fik også taget lidt billeder fra dagen så i kan se at de muligvis ikke have uniformen på men til gengæld ikke var blege for at vise spejderliljen frem :-) Jonas og timmi gjorde i hvert fald deres til at det blev festligt.

Skal lige skynde at nævne at Mathias som er det nye skud på tropstammen selvfølgelig havde styr på uniformeringen.

Morten havde også taget sit spejdertørklæde på, som ikke ligner det jeg kender men det mente Morten ikke havde den store betydning.


Spejderhilsen

Christoffer

Gruppeleder