mandag den 26. juli 2010

Dag 3 på øde marken

Det støver! stadig Vi stod sent op i dag kl var 07:15 da en Lene lynede op og sagde godmorgen. Hun vidste ikke at dagen ville blive fantastisk god. Den startede dog lidt sløvt da en såkaldt mega aktivitet var aflyst. Vi fandt dog hurtigt vores nye aktivitet 


Vores nye aktivitet var Kappestrid/Konkurrence. Så vi startede sagte med en forhindreingsbane hvor vi skulle løbe rundt med en gammel kabeltromle, som vi vandt og scorede 4 point til underlejr 4 og vi førte stort... Vi blev udfordret af post mandskabet på forhindringsbanen om, at tage den store pind som vel har vejet på den gode side af 75 kg (plus, minus) vi tabte men det betyder jo intet. Det skete også med de efterfølgende aktiviteter Vi var heldigere i dag end i går, da vores frokost kom til tiden, dog var den stadig lettere frossen. Nogle fik dog den fantastiske ide, at tage det med tilbage til vores lejr for, at smide det på en trangia og varme det op. Det skulle efter sigende smage bedre. Vi listede væk fra aktiviteten lidt før tid og byggede vores private lounge færdig og forsøgte at få indflydelse på SEE radio 95.2.
lyt til radioen tryk her (Virker kun på lejrens internet)
Ved at deltage i diverse udfordringer der var og indsendelse af ønskenumre. Det virkede ikke som ønsket, men vi hyggede os. Aftensmaden stod for døren og den stod på kyllingegryde med tomatris.

TV2 har udsendt en meget smilende vejrvært som har givet os udfordringen at lave Danmarks største vejrkort, som han så skal fortælle vejrudsigten fra imorgen.
Se indslaget tryk her
Som  situationen ser ud nu, så er lederne gået til rap fight night og vi andre har fundet et nogle gamle spejdervenner som skal snakkes med det meste af natten. Tak for i dag og på glade spejder gensyn imorgen.