tirsdag den 27. juli 2010

Med søvn i øjnene og stive rygge vågnede vi til endnu en dejlig dag her på SEE 20:10.


Støvet har lagt sig da ledelsen er begyndt at sprøjte med vand DET ER SUPER FEDT!!!
Vi var hurtigt klar til at tage på aktivitet,
Guldspejd stod der på programmet, vi var spændt helt ned i lilletåen. Først var der MEGA samarbejdsøvelse vi skulle sidde på hinandens skød. Det gik næsten godt, men det er svært at samarbejde med 500 andre spejder . Vi blev delt i omkring 7 foreskellige aktiviteter



"Lille bjørn" valgte spejder OL, det klarede de super godt, selvom det var en kende svært at hamle op med os andre valgte scarpheap challenge, vi skulle bygge en "bil" som skulle kunne fylde en spand med vand på 1.5 meters afstand og løfte foreskellige metal genstade, som både kunne være langt væk, tæt på, højt oppe eller langt nede.

Det klarede vi virkelig fantastisk, vi kom sidst fra start, men på vand posten virkede vores løsning 150%, så vi fløj videre op over bakken igennem olie tønderne, ned af bakken igen og hen til løfte posten. Afsted det gik og vupti så var vi i mål.
Vi fik udleveret vores frokost, idag var den kanp så frossen som de andre dage, så det er på rette vej
Tiden var nu kommet til ugens første bad... Vi var efterhånden bange for at vores lopper ville formere sig mere end højst nødvendigt! Så afsted det gik. først op til supermarked for at få en badebillet. Vi fandt badet Vi gik ind med højt løftet hoved og kom ind i det der mest lignede en gammel KZ-lejr. Vi var lidt bange, men fandt 3 brusere på række.
Aftensmaden i dag stod på smør stegte oksefars boller og nye danske kartofler og med en helt uimodståelig agurkesalat.
Vi begyndte vores vandring mod lejrbålet lynhurtigt spredtes en stemning som sagde spar 5, det var fedt at hører 16000 mennesker skråle med på "ensom" og "funhaus".