søndag den 25. juli 2010

Nyt fra korpslejr i skive


Lørdag morgen kl. 8 mødtes vi på Københavns Hovedbanegård. Her skulle vi med et spejdertog til Aarhus, hvor vi skiftede tog til et mindre så vi måtte stå op den sidste times tid, men det gik og vi kom frem til Skive rutebil station i god behold alle mand. På Skive rutebils stations ventede de blaa busser som kørte os til kropslejren.

Vi var på lejren ca. kl. 14.45, efter en lang og støvet gåtur fandt vi vores lejrplads. Nu var der hårdt arbejde forude, vi skulle have hentet 80 rafter i forskellige længder. Efter noget tid ankom Stoffer heldigvis med vores trailer, da vi manglede 40 rafter. Dette gjorde at vi fik hentet de sidste på en gang. Vi besluttede at slå telte op for at få en rafte pause. Det fik vi gjort lidt tjep. Da vi fandt ud af der var ca. 2 timer til åbningslejrbål og vi manglede både bål og få lavet aftensmad. Så travlt fik vi.

kl. blev 19.15 og der var afgang til lejrbålet, maden var ikke helt færdigt så vi blev enige om, at gå uden Stoffer og Jonas, der blev og lavede maden færdig, hvorefter de kom ned til lejr bålet med maden så vi kunne spise ved lejrbålet. Til maden havde vi lejrbål med underholding/børnetime, men vi fik da spist det gode mad med pølse og pasta med ost. Efter lejrbål/underholding/børnetime gik vi tilbage til lejrpladsen og byggede køkkenbord/hyggehule. Nu var det pludseligt blevet sent,

Søndag morgen kom Lene og vækkede os kl. 7.00, så op og nyde den dejlige morgenmad/halv kedelige boller med smør og marmelade. Efterfølgende gik vi i gang med projekt indgang/flagstang, vi fik diskuteret lidt frem og tilbage omkring designet, men vi fandt en let og overkommelig ide, hvilket vi er glade for i Rødovre gruppe.Vi fik bygget indgangsportalen/flagstag og hejst flag.

Klokken var nu 11 og vi skulle på aktiviteten "vild med ild", vi blev hurtigt enige om at det vist var for børn, så vi forsvandt helt stille op i Spejder Cafeen. Her fik vi lidt hyggeligt frokost, hvorefter turen gik på museum omkring spejdernes historie, som var ret hyggeligt og yderst interresant. Efterfølgende gik vi over i 55nord og brugte lidt penge. Da vi  tilbage på lejrpladsen gik vi, lidt modvilligt, i gang med at få lavet vores hegn foran lejren og vi fik pyntet med græskar kæder, rød løber og solarlamper, en meget flot indgang. Så stod den på afslapning indtil vi skulle i kokkeskole, hvorefter vi nu vil nyde en lækker middag lavet over bål.
Senere i aften står den på hygge og evt... film under åben sommerhimmel på SEE Arena.
Dette betyder at vi takker for i dag og på gensyn til næste opdatering fra SEE 20:10.