onsdag den 28. juli 2010

Dagen før Dagen

Onsdag morgen stod den jo på gudstjeneste som i jo nok har læst! det fungerede rigtig godt.
Onsdagens mega aktivitet var Klar dig selv. Vi gik og gik for at finde pladsen, vi kom ned i den dybe mørke skov men midt i en lysningen fandt vi den så. første aktivitet var kodeløb, vi var hemmelige agenter og skulle ud fra et kontor via bagdøren, men døren var låst så der skulle findes den rigtige nøgle for at kunne åbne den.

Næste opgave var at løfte 1 ton vand over jorden.. vores første ide var at få fat i noget taljetræk og på den måde løfte men pludselig vågnede vi fra fysik timer og kom i tanke om vægtstang princippet det fungerede rigtig godt... vi gik tilbage for at få en ny aktivitet men den eneste der var tilbage var massage... vi kiggede på hinanden og tænkte vist alle sammen det samme. men vi greb chancen og gik mod posten, først skulle vi vaske fingre intet problem også kom vi ned at ligge, de første der fik chancen var Morten og Jonas der var ikke gået 3 sekunder før vi var flade af grin og følte os en anelse malplaceret OG VI GRINTE SINDSYGT MEGET!!!. rundt om os var der nemlig KUN piger! vi byttede og straks begyndte vi at grine igen!

Under aktiviteten begyndte det så småt at regne, som tog mere og mere til i løbet af dagen.
Om eftermiddagen skulle vi igang med at lave aftensmad og tænde bål i regnvejr. selvom det gik glat med at tænde bål, har vi overdækket bålstedet, så madlavningen kunne foregå i så godt som tørvejr. Menuen stod i dag på Cirkusgryde, som bestod af ris med noget sovs, der bl.a. indeholdt noget kylling og pølse. Sovsen var perfekt til tarteletter og gryde skeen kunne stå selv i midten af gryden.

Efter maden gik lederne til Nostalgi, som var en fortælling om KFUM-spejdernes historie gennem 100 år. Da lederne var gået indvaderede vi leder teltet til en gang hygge. Vi fik den ide at vi ville have lidt sjov og kontaktede SEE radioen, hvor vi tilbød gratis massage. Efter det som føltes som meget lang tid, ankom den søde 22-årige single pige Louise, som havde reageret på vores radio indslag. Så vi måtte igang med at masserer hendes ryg og legge, med den hjemmelavede massageolie, mens hendes to veninder skulle have fodbad. Dette var dog en udfordring, da vi havde svært ved at få den enes gummistøvler af. Efter massagen og fodbadene, blev de tre piger til en hyggelig snak. Alt imens dette skete var Morten vimsed afsted med Emma og Christina. De skulle  op at se dodgeball i tut'en oppe i loungen, mens de prøvede at drikke sig fulde i hjemmelavet sodavand. Det gik dem knap så godt.
De er nu komemt tilbage og hygge snakker med os andre.